Z!ENEMi ⋆ Kocsonyafesztivál

Z!ENEMi

február 15. szombat 20:00
Miskolc színpad
Rap, rock, pop, funk 5 borsodi bitang előadásában – ez a Z!ENEMi.
A zenekar 2018 januárjában adta első koncertjét és azóta nem állt meg talán egy pillanatra sem. A tapasztalt zenészekből álló csapat (Csontos Krisztián- ex-after@all/Haelo, Szvoboda László – FreshFabrik, Hudák Attila – Eclipse, Juro – Ultimate Chawoke, Nagy Viktor – ex-ABCD/ex-Ektomorf) megnyerte az Öröm a Zene Tehetségkutató B-A-Z megyei fordulóját, a program döntősei lett, a KolorFeszten a Tankcsapda vendégeiként, ősszel a Paddy and The Rats és a NOMAD zenekar vendégeiként járta az országot.

2018 év végére a saját dalokból összegyűlt egy nagylemezre való, így a 2019-es év első hónapjait stúdióban töltötte a Z!ENEMi.

Az elkészült lemez a „hallod?!” címet viseli, és április 5-én jelent meg, minden létező online platformon (Google Play, Spotify, Apple Music), illetve fizikai formában, CD-n is kapható. A lemez, hűen foglalja össze a zenekar eddigi pályafutását, 14 erős dalban, közel egy órában, amiről kifejezetten pozitív beszámolók jelentek meg a szaksajtóban, a Hammerworld például azt írta:

„(…..) A Z!ENEMi eléggé üde színfolt a hazai zenei palettán, a Hallod?! pedig egy kellemes meglepetés. (….) biztosan tudom, hogy gyakori vendég lesz a CD a lejátszóban, és ha tehetem, megnézem őket élőben is, azt gyanítom, hogy ott jön ki igazán majd, mire is képes ez a banda.

8 pont”

A zenekar folyamatosan dolgozik és játszik, 2019-ben is a Paddy and the Rats a NOMAD és a Tankcsapda vendégeinként járta az országot, de önálló koncerteken is megállta a helyét a zenekar.

2020 májusában új EP-t tervez a csapat vadonatúj dalokkal és új klipekkel megtámogatva. A Kocsonyafesztiválon már ezek közül is játszik.

Z!ENEMi:

Balogh “Juró” Szabolcs – MC, ének
Csontos Krisztián – gitár
Hudák Attila – basszusgitár
Mezei Geri – dob
Szvoboda László – gitár